≡ Menu

Hostli v Beogradu

Številni hostli v Beogradu so na voljo v različnih delih mesta. Za hiter pregled lahko preverite nekaj opisov hostlov v Beogradu, ki jih najdete spodaj.

Dodatno lahko najdete hostel v Beogradu s pomočjo iskalnika. V prvem koraku izpolnite spodnja polja, v drugem koraku pa na strani s prenočišči v Beogradu uporabite filter za iskanje samo med hostli.

Iskalnik prenočišč

Booking.com

Hostli v Beogradu

Spodaj najdete nekaj nizkocenovnih hotelov in hostlov, ki jih lahko preverite, če iščete najcenejšo obliko spanja v Beogradu.

Hostel Trip&Sleep

Hostel Trip&Sleep se nahaja v središču mesta, le nekaj korakov od parka Kalemegdan z znamenito trdnjavo. Skupno nudijo 12 sob, izbirate pa lahko med privatnimi sobami s kopalnico in 2-4 ležišči ali sobe s 6-8 ležišči in skupno kopalnico. Hostel nudi še skupni prosor, manjši bar in zunanjo teraso. Na območju hostla je urejen dostop do brezžičnega interneta.

  Več informacij

Hostel No.9

Hostel No.9 se nahaja v bližini glavne železniške postaje v starem delu Beograda, kjer lahko peš dostopate do različnih znamenitosti. Nudijo sobe z 1-8 ležišči, vse pa si delijo skupno kopalnico. V skupnem prostoru se nahaja manjša kuhinja, satelitska televizija in predel za druženje. V hostlu lahko nemoteno dostopate do brezžičnega interneta.

  Več informacij

Dodatne hostle v Beogradu najdete preko te strani.

poceni hostli v Beogradu

Dodatno si lahko ogledate ponudbo tudi za druga prenočišča v Beogradu. Uporabite iskalnik zgoraj ali preverite strani hoteli v Beogradu, če vas zanima tudi takšen način prenočišča.