≡ Menu

Hoteli v Beogradu – primerjajte cene

Beograd, največje mesto v Srbiji, katero se nahaja na sotočju Save in Donave, velja za eno najstarejših mest v Evropi z več kot 7000 letno zgodovino. Predvsem med mladimi pa je izredno priljubljena destinacija, saj ne glede na letni čas nudi obilo zabave in dobre balkanske kulinarike. V nadaljevanju si lahko ogledate kateri hoteli v Beogradu so vam na voljo, več ponudbe pa najdete s pomočjo iskalnika.

Za iskanje hotelov, hostlov, apartmajev in drugih oblik prenočišč vpišite datum prihoda in odhoda ter število oseb. Iskalnik vam med seboj primerja vse proste namestitve in različne ponudnike, tako da dobite najnižje cene za hotel v Beogradu in druga prenočišča, ki jih brezplačno rezervirate.

Iskalnik prenočišč

Booking.com

Hoteli v Beogradu

Hotel Argo

Hotel Argo *** se nahaja v bližini glavne železniške postaje, s pogledom na palačo Beograđanka. Leta 2013 je bil v celoti prenovljen, nudi pa 12 komfortnih dvoposteljnih sob z klimatsko napravo in dostopom do brezžičnega omrežja. Hotel nudi manjši bar, v bližini hotela pa najdete več restavracij. V bližini hotela se nahaja večji park Tašmajdan z cerkvijo sv. Marka.

  Več informacij

Hotel Tulip Inn Putnik

Hotel Tulip Inn Putnik *** se nahaja v predelu Zemun in je od zgodovinskega dela Beograda oddaljen 10 minut vožnje. Nudijo 105 dvoposteljnih sob, izbirate lahko med standardno sobo ali večjim apartmajem. V hotelski restavraciji nudijo hrano po naročilu, tudi posebne dietne menije, sprostite pa se lahko v hotelskem bazenu, fitnesu ali na masaži. Hotel je prilagojen invalidnim gostom.

  Več informacij

Hotel Park Beograd

Hotel Park *** se nahaja v poslovno-nakupovalnem predelu Beograda, v bližini parkov Tašmajdan in Manjež ter glavnih srbskih političnih in finančnih institucij. Nudi 125 sob, izbirate lahko med eno ali dvoposteljnimi ter večjimi apartmaji za dve osebi. V restavraciji nudijo srbske specialitete in hrano po izbiri, lahko pa se sprostite v fitnesu, savni ali na masaži. Na voljo je tudi parkirna hiša.

  Več informacij

Vila Forest

Vila Forest *** se nahaja v predelu Zemun, na mirni lokaciji, obdani z zelenjem. Nudi 24 udobnih sob, izbirate pa lahko med eno, dvo ali troposteljno sobo ali apartmaji z dvema ali tremi ležišči. V hotelski restavraciji nudijo zajtrke ter posebne dietne menije na zahtevo, v bližini pa se nahaja več različnih restavracij. Sprostite se lahko v manjšem hotelskem parku ali pa najamete kolo.

  Več informacij

Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija*** je najbolj znamenit hotel v Beogradu. Nahaja se v predelu Zemun ob obrežju reke Donave. Renoviran je bil leta 2013 in nudi kar 258 komfortnih sob za 2,3 ali 4 osebe. Opremljene so z klimatsko napravo in LCD televizorjem. V hotelu so 4 a-la-carte restavracije, bar, kazino, lepotni in wellnes center ter kongresne dvorane. Središče mesta je oddaljeno 4km.

  Več informacij hotel jugoslavija v beogradu

Hotel Vozarev

Hotel Vozarev*** je novejši hotel, kateri se nahaja 20min od parka Zvezdara. V bližini je postaja tramvaja, s katerim ste v 15min v središču Beograda. Hotel ima 21 lepo urejenih sob, večina jih je za dve osebi. Vse sobe so klimatizirane, v vseh prostorih pa lahko dostopate do brezžičnega interneta. V hotelu se nahaja bar, po dogovoru lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke.

  Več informacij beograd hotel city code spa

Hotel Opera

Hotel Opera se nahaja v središču Beograda, v bližini Narodnega muzeja in gledališča. Butični hotel z 12 dvoposteljnimi sobami je opremljen v stilu svojega imena. Nudi lepo zunanjo teraso, bar, skupen dnevni salon ter brezžično omrežje za internet v vseh prostorih. Lokacija je odlična za raziskovanje vseh največjih znamenitosti Beograda, v bližini so tudi odlične restavracije.

  Več informacij hotel opera beograd

Hotel Lav

Hotel Lav *** je odličen manjši hotel, kateri se nahaja v predelu Zemun. Nudi 31 sodobno opremljenih sob z eno, dvema ali tremi posteljami. Na celotnem območju hotela je brezžični internet, hotel nudi lastno parkirišče. V restavraciji nudijo številne specialitete iz žara, osvežite se lahko v hotelskem baru. Z avtobusom iz bližnje postaje boste v središču mesta v 10min vožnje.

  Več informacij lav hotel v beogradu

Hotel City Code Spa

Med hoteli v Beogradu najdete tudi novejši hotel City Code Spa, ki vas pričakuje v osrčju predela Zemun. Izbirate lahko med 19 moderno opremljenimi sobami z dvema ležiščema. V hotelu boste našli sodoben fitnes in wellnes center, notranji bazen in vroče kopeli. Zajtrk vam dostavijo v sobo, osvežite se lahko v hotelskem baru. V bližini je avtobusna postaja iz katere boste do središča mesta prispeli v 15min.

  Več informacij hoteli v beogradu

Dodatne hotele in hostle v Beogradu najdete preko te strani.

Hoteli v Beogradu so vam na voljo v vseh delh mesta. Preverite zgornje hotele in druge, ki jih najdete s pomočjo zgornjega iskalnika. Zraven hotelov si lahko ogledate tudi strani hostli v Beogradu.