≡ Menu

Vikend paket v Beogradu

Beograd je ena najbolj priljubljenih destinacij naše bivše skupne države. Mesto, ki je zrastlo ob izlivu Save v Donavo, nudi raznovrstno dogajanje skozi vse leto. Zberite najnujnejše potrebščine in si privoščite super vikend paket v Beogradu.

Na letališče Nikole Tesle pri Beogradu vsakodnevno leti srbski letalski prevoznik. Zanimiva pa je tudi vožnja z avtomobilom po avtocesti »Bratstva in enotnosti«.

Namestitve je najbolje poiskati v starem mestnem jedru. V četrtih Skadarlija, Savamala in Dorćor se nahaja največ hostlov, hotelov in apartmajev. Pohajkovanje po mestu vam olajšajo trolejbus, avtobus ali tramvaj.

Najprej si oglejte muzej jugoslovanske zgodovine v Savskem Vencu in se sprehodite do groba maršala Tita. Nogometni navdušenci lahko mimogrede obiščete še legendarna stadiona Marakana in Partizan.

Razgibajte se ob spoznavanju trdnjave Kalemegdan in si odpočijte v čudovitem Parku prijateljstva.

Ob Donavi se nahajajo številne ladjice z restavracijami, katere nudijo odlične srbske specialitete. Zvečer pa boste na nekaterih našli tudi dobra zabavišča.

Beograd je izredno priljubljen tudi v zimskem času, predvsem so tukaj najbolj nora in nepozabna silvestrovanja na prostem. Zato si veliko Slovencev vsako leto omisli vikend paket za časa božičnih ali novoletnih praznikov.

Ne glede na čas obiska, Beograd vam bo ostal v spominu po prijaznih ljudeh, odlični hrani in številnih zabavah ter nenazadnje po neminljivi nostalgiji.
Booking.com